Одржан VII Сајам туризма и зимнице у Крагујевцу

posted in: НОВОСТИ | 0

И ове године Туристичка организације општине Рача представила се на VII Међународном сајму туризма и зимнице у Крагујевцу у оквиру заједничке понуде „Централне Србије“. Сајам је трајао од 26. до 28. новембра.

Регион Централне Србије одржао је своју промоцију у петак 27. новембра у 17:00 часова, под називом „Златне руке Шумадије“. У име Туристичке организације општине Рача све присутне је поздравио здравичар Љуба Огњановић а посетиоцима промоције представљен је и рад рачанског аматерског позоришта и фолклорног ансамбла КЦ „Радоје Домановић“. Присутни су имали прилике и да уживају у перформансу из представе „Госпођа министарка“ у извођењу глумице рачанског позоришта Горице Милојевић.

Посетиоци су такође видели и представљање удружења воћара „Вожд“ из Раче које је представило своје производе, пре свега вино, ракију и лешник, као и представљање домаћинства „Ивановић“ из Великог Крчмара које је представило асортиман слатке зимнице, односно веома квалитне и на потпуно природан начин спремане џемове и компоте.

Share Button